Showbiz

#penelope cruz #premiu #cariera #ifp #film #vicky cristina barcelona

Penelope Cruz - premiu pentru intreaga cariera

Actrita spaniola Penelope Cruz va fi distinsa cu premiul Gotham Award Tribute pentru intreaga cariera, in cadrul celei de-a 18-a ceremonii anuale a prestigioaselor premii decernate de Independent Feature Project ( IFP ), informeaza variety. com . Nominalizarile la premiile Gotham vor fi facute pe 20 octombrie, iar castigatorii vor fi anuntati pe 2 decembrie.

Desi este inca tanara, Penelope Cruz se va afla printre oamenii de film premiati la editia de anul acesta a galei IFP. Cel mai recent film al actritei, Vicky Cristina Barcelona a avut premiera in SUA saptamana trecuta, reusind sa se claseze printre primele 10 filme in ceea ce priveste incasarile.

Vicky Cristina Barcelona spune povestea unui pictor care se implica intr-o relatie cu doua turiste americane. Conflictul incepe insa in momentul in care intra in scena fosta iubita a pictorului, extrem de geloasa. In film, Cruz joaca alaturi de actualul partener de viata, Javier Bardem, si de Scarlett Johansson.

Urmareste trailerul filmului Vicky Cristina Barcelona.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea