Showbiz

#oscar 2009 #vicky cristina barcelona #woody allen #new york #penelope cruz

Penelope Cruz nu mai suporta Los Angeles-ul

Penelope Cruz se pregateste sa se mute la New York dupa ce s-a saturat de Los Angeles-ul obsedat de filme, scrie FemaleFirst.

Vedeta din Vanilla Sky a spus ca se simte foarte singura la Hollywood, asa ca planuieste sa-si imparta timpul intre New York si orasul natal, Madrid, unde locuieste familia ei. “Am locuit in Los Angeles ani buni, dar acum nu mai vreau sa stau acolo.M-as simti mai bine daca mi-as imparti timpul intre New York si Madrid, unde este familia mea”, a spus actrita.

Penelope Cruz a mai spus ca regizorul filmului Vicky Cristina Barcelona, Woody Allen, este newyorkezul ei preferat:”El spune ceea ce gandeste, spre deosebire de multi oameni pe care i-am intalnit in Los Angeles”, a adaugat Cruz .

Actrita spaniola, recent nominalizata la premiile Oscar de anul acesta pentru rolul sau din Vicky Cristina Barcelona, spera ca va castiga mult ravnitul trofeu pentru a-l duce acasa in Spania.

Urmareste trailerul filmului Vicky Cristina Barcelona.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea