Showbiz

#penlope cruz #actrita #sex-simbol #vicky cristina barcelona #javier bardem

Penelope Cruz nu crede ca este frumoasa

In ciuda faptului ca este considerata un sex-simbol international si venerata ca atare, Penelope Cruz inca are dubii in ceea ce priveste propria frumusete, potrivit femalefirst.co.uk.

Actrita spaniola, care apare alaturi de Scarlett Johansson si Javier Bardem in noul film al lui Woody Allen, Vicky Cristina Barcelona, crede ca nu este deloc atragatoare, desi sute de milioane de barbati ar putea s-o contrazica.

"Nu cred ca sunt frumoasa. Pot sa arat bine, dar pot sa arat si urat. Ceea ce ma amuza este ca in adolescenta imi doream ca toata lumea sa ma priveasca. Acum imi place sa ma uit la alti oameni pentru ca poti afla o multime de lucruri interesante despre ei doar privindu-i", a spus Cruz .

Penelope Cruz, care formeaza de ceva vreme un cuplu cu spaniolul Javier Bardem, a dezvaluit ca nu intentioneaza sa se casatoreasca deocamdata. "Familia mea se plange ca sunt prea protectiva, dar asa am fost mereu. Totusi nu cred in casnicie. Cred in ideea de familie, dragoste, copii", a completat actrita.

Urmareste trailerul filmului Vicky Cristina Barcelona, cel mai recent proiect al lui Penelope Cruz.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea