Showbiz

#penelope cruz #panica #cariera #filme #actorie

Penelope Cruz este panicoasa

Penelope Cruz a declarat recent ca este panicoasa, informeaza femalefirst.co.uk.

In ciuda faptului ca este considerata una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, castiga milioane de dolari din filme si are un iubit frumos si celebru in persoana lui Javier Bardem, spanioloaica spune ca trebuie sa faca tot timpul ceva, altfel se panicheaza.

"Intodeauna mi-am facut griji pentru viata mea. Inca de cand eram micuta am simtit intodeauna ca nu imi pot permite sa am momente de relaxare", a declarat Penelope Cruz intr-un interviu acordat revistei Vanity Fair .

Actrita, in varsta de 35 de ani, a dezvaluit ca a invatat sa joace in timpul adolescentei sale, atunci cand le urmarea pe femeile dintr-un salon de infrumusetare din oraselul sau natal din Spania, Alcobendas.

"Aceea a fost prima mea scoala de actorie. Ma prefaceam ca imi fac temele, insa eu le observam pe acele femei. Comportamentul lor m-a fascinat. Cum se ascundeau, ce simteau si mai ales cum incercau sa se transforme in ceea ce isi doreau sa fie. Pentru ele, salonul de infrumusetare era precum cabinetul unui psiholog. Isi impartaseau toate secretele", a dezvaluit Penelope Cruz.

Urmareste trailerul filmului Los Abrazos Rotos:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea