Showbiz

#pedro almodovar #film #latex #rochie #blonda #penelope cruz

Penelope Cruz - blonda in rochie latex in noul film al lui Almodovar

Penelope Cruz s-a transformat intr-o bomba blonda pentru rolul din drama los abrazos rotos la care lucreaza sub indrumarea regizorala a lui Pedro Almodovar , informeaza wenn.com.

Almodovar a decis sa-i schimbe radical look-ul lui Penelope Cruz si sa renunte la parul negru si ravasit al actritei in favoarea unei peruci blond platinat. Mai mult, a reusit s-o convinga pe muza lui sa imbrace o rochie stramta din latex si ciorapi de plasa pentru a-i completa metamorfoza.

“Inainte de a incepe filmarile am decis sa evit coafurile ravasite, gen Sophia Loren , care i se potrivesc atat de bine lui Penelope. Dupa ce am vazut si poze din Vicky Cristina Barcelona, am fost convins ca am luat decizia buna”, a explicat Pedro Almodovar.

“Incerc sa nu repet coafurile pe care Penelope le-a avut in alte filme. Vreau s-o reinventez de fiecare data, sa descopar personajele care se afla in ea si care o fac atat de versatila”, a mai adaugat regizorul.

Pedro Almodovar filmeaza la Madrid noul sau film, Los Abrazos Rotos, care marcheaza cea de-a cincea colaborare cu Penelope Cruz.

Urmareste trailerul filmului Vicky Cristina Barcelona pentru care Penelope Cruz a castigat un premiu Oscar anul acesta.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea