Showbiz

#penelope cruz #woody allen #vicky cristina barcelona #comedie #cannes

Penelope Cruz a obtinut un job in 40 de secunde

Actrita Penelope Cruz a fost uimita sa primeasca rolul din ultimul film al lui Woody Allen , dupa o intalnire de doar...40 de secunde cu celebrul regizor, potrivit imdb.com .

Vedeta din Vanilla Sky a castigat partitura Mariei Elena, personajul pe care Cruz il interpreteaza in film, in urma celui mai scurt interviu pentru un job din intreaga cariera. "M-a avertizat dinainte ca intalnirea noastra nu va dura mult, dar am crezut ca asta inseamna cel putin 30 de minute", a declarat actrita uimita.

"In schimb, am vorbit doar 40 de secunde. A fost cea mai scurt intalnire pe care am avut-o vreodata cu un regizor", a mai spus Cruz amuzata.

Vicky Cristina Barcelona, cea mai recenta comedie romantica regizata de Woody Allen, a avut premiera mondiala in cadrul Festivalului de Film de la Cannes de anul acesta, iar la sfarsitul acestei saptamani, pelicula va ajunge pe ecranele americane. Lungmetrajul spune povestea unui pictor care se implica intr-o relatie cu doua turiste americane. Conflictul incepe insa in momentul in care intra in scena fosta iubita a pictorului, extrem de geloasa .

Urmareste trailerul filmului Vicky Cristina Barcelona, in care Penelope Cruz detine un rol principal.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea