Showbiz

#robyn moore #despartire #casnicie #casatorie #divort #mel gibson

Pe Mel Gibson il paste divortul

Robyn Moore , sotia actorului Mel Gibson , a depus ieri, 13 aprilie, actele de divort. Dupa 28 de ani de casnicie, motivul acesteia a fost diferentele ireconciliabile, scrie people.com.

Ieri, cuplul a lansat urmatoarea declaratie: "In timpul casniciei, dar si la despartire, ne-am straduit sa mentinem discretia si intimitatea familiei noastre si asa vom continua sa facem si de acum inainte".

Sotia lui Mel Gibson a cerut impartirea custodiei fiului lor, Thomas, in varsta de noua ani, achitarea cheltuielilor de judecata, obtinerea unei pensii alimentare si impartirea bijuteriilor si a altor proprietati dobandite in timpul casatoriei.

Luna trecuta, actorul si regizorul australian a fost fotografiat de paparazzi in timp ce imbratisa cu foc o tanara langa resedinta sa din Costa Rica .

"Era aproape de apus si cei doi se jucau in valuri la mal. Apoi Mel a tras-o spre el, iar ea l-a imbratisat, apoi s-au sarutat pasional timp de cateva secunde", a spus o sursa pentru ziarul britanic Daily Mail.

Mel Gibson si Robin Moore au impreuna sapte copii: Hannah - 28 ani, gemenii Edward si Christian - 26 ani, William - 24 ani, Louis - 21 ani, Milo - 19 ani si mezinul Thomas - 9 ani.

Urmareste trailerul filmului Patimile lui Hristos, in regia lui Mel Gibson

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea