Showbiz

#faliment #mare britanie #neplata taxe #proces #cheeky girls #dance

Pe Cheeky Girls le paste falimentul

Fetele de la sunt in pragul falimentului.  Statul britanic le-a dat in judecata pe gemenele Monica si Gabriela Irimia , cele doua membre ale grupului, pentru suma de 60.000 de lire sterline pentru ca nu si-au platit impozitul.
 
Potrivit publicatiei britanice Accountancy Age, firma britanica Louise Brittain of Baker Tilly ar putea fi aleasa drept legal pentru recuperarea datoriilor. Ea va analiza veniturile celor doua Cheeky Girls din drepturile de autor si din vanzarile discului"In My Mind (Is a Different World- A Cheeky One)", cel mai recent album Cheeky Girls.
 
La randul lor, Cheeky Girls dau vina pe compania Telstar, care s-a inchis in 2004, si care le datoreaza doua milioane de lire sterline. O prima audiere in cadrul acestui proces a avut loc in luna aprilie. Urmatoarea infatisare va avea loc la inceputul lui iunie.
 
Gemenele de la Cheeky Girls au ajuns in acest an si in Romania, ele participand la concursul de televiziune "Dansez pentru tine.
 
Urmareste videoclipul piesei"Cheeky Song (Touch My Bum)", single-ul de debut al trupei Cheeky Girls
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea