Showbiz

#eurovision #ovi #paula seling #dance #pop

Paula Seling si Ovi intra azi in hora Eurovisionului

Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2010 , vor urca in aceasta seara pe scena din Telenor Arena, Oslo, in cadrul celei de-a doua semifinale a concursului.

Semifinala va fi transmisa in direct de TVR 1 si TVR International , incepand cu ora 22.00. Romania va intra in concurs pe pozitia cu numarul 10.

Emotiile sunt mari, dat fiind ca Paula Seling marturisea in urma cu trei zile pe blogul personal ca a racit din cauza aerului conditionat.

Cei care vor dori sa voteze o vor putea face urmarind programele din tarile care participa in aceasta semifinala. De asemenea, au drept de vot si telespectatorii din Norvegia si Marea Britanie, tari care au intrat direct in finala.

Alaturi de Romania, vor mai concura Lituania, Armenia, Israel, Danemarca, Elvetia, Suedia, Azerbaijan, Ucraina, Olanda, Slovenia, Irlanda, Bulgaria, Cipru, Croatia, Georgia si Turcia. Din cele 17 tari se vor califica doar 10 in finala ce urmeaza sa aiba loc pe 29 mai.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea