Showbiz

#eurovision #turneu #paula seling #dance #pop

Paula Seling se joaca cu focul si prin Europa

Paula Seling si Ovi vor promova “ Playing with fire ”, piesa care va reprezenta Romania in acest an la Eurovision, printr-un turneu european .

Turneul va fi organizat de TVR si Fundatia Phoenix in colaboare cu reteaua internationala de promoteri Charmenko si va include un mare numar de tari din intreaga Europa.

Detalii despre datele turneului urmeaza sa fie comunicate in curand.

Paula Seling a postat ieri pe site-ul sau oficial un mesaj prin care multumeste celor care au ajutat-o sa se califice pentru etapa internationala a Eurovisionului.

“Au fost cateva sapamani nebune. Am senzatia ca am fost peste tot, ca am cantat non-stop , ca mai aveam putin si ramaneam fara suflu in pregatirea momentului prezentarii pieselor. Nu imi amintesc toate detaliile ultimelor zile, nu stiu exact cum s-a intamplat totul si inca imi vine sa intreb daca e adevarat. E-adevarat... "Playing wih fire" va reprezenta Romania la Eurovision la Oslo. Va multumesc, dragii mei, pentru vot, pentru sustinere, pentru ca imi sunteti alaturi de atata vreme! Sunt cea mai fericita sa va stiu langa mine!”, se arata in mesajul postat de Paula.

Paula Seling & Ovi - "Playing with fire" (live)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea