Showbiz

#casatorie #4 ani #aniversare #believe #videoclip #cadou #paula seling #pop

Paula Seling primeste cadou un clip

La implinirea a 4 ani de casatorie cadou un videoclip. Clipul intitulat “ Believe ” va avea premiera pe Internet pe 10 iulie 2009 , chiar pe site-ul oficial al Paulei.

“Believe” este cel de-al 2-lea extras de pe albumul Culeg vise (care are si o varianta in limba engleza intitulata "Believe").

Iata ce poveste Paula despre geneza acestei melodii: ”'Believe' a fost, initial, compusa pentru o reclama. Dupa lansarea acesteia, multi oameni au inceput sa intrebe unde pot sa gaseasca acest cantec si mai ales cine il canta. Mi-a facut placere sa aflu ca si fara “avantajele” numelui, cantecele mele au impact asupra oamenilor si m-am amuzat copios de reactiile celor carora, la aflarea interpretului si a compozitorului, nu le venea sa-si creada urechilor.”

In ceea ce priveste videoclipul piesei, montajul acestuia a fost facut din fotografii cu Paula Seling, din timpul unei vacante intr-un sat din Grecia. Atat fotografiile, cat si montajul clipului au fost realizate de Radu Bucura, sotul artistei.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea