Showbiz

#pop #cerbul de aur #paula seling #festival #recital

Paula Seling isi confirma prezenta la Cerbul de Aur 2008

Interpreta Paula Seling va sustine un recital la Brasov, in cadrul celebrului festival 2008, conform site-ului oficial al artistei. Aceasta va canta pe data de 3 septembrie, cea care deschide acest eveniment.

De asemenea Stefan Banica Jr. poarta negocieri pentru a sustine si el un recital in cadrul festivalului de la Brasov.

Pe langa invitatii ce nu si-au confirmat toti prezenta, pe scena Cerbului de Aur 2008 vor urca 30 de concurenti dintre care 27 din strainatate si 3 din Romania.

Numele concurentilor straini au fost deja facute publice, in timp ce artistii romani inca se lupta pentru un loc la Cerbul de Aur .

Pana acum au iesit 2 invingatori, Dragos Chirca si Provinciali, alaturi de ei se vor lupta in alte 2 seminfinale programate pe 27 iulie si 3 august, alti 4 concurenti. In final vor ramane 3 castigatori ce vor urca pe scena Cerbului de Aur de la Brasov.

Se stiu deja premiile puse in joc la Cerbul de Aur 2008 . Acestea sunt: Cerbul de bronz – 5.000 de euro, Cerbul de Argint – 7.000 de euro si Cerbul de Aur – 10.000 de euro.

Se zvoneste ca Biondo va castiga Cerbul de Aur

Mai mult de atat, exista voci care sustin ca se stie deja si castigatorul marelui trofeu . Conform acestora, va fi desemnata castigatoare trupa suedeza Biondo, ca o compensare pentru faptul ca nu a fost trimisa la Eurovision.

Festivalul International „Cerbul de Aur” este un eveniment ce are loc inca din 1968 in fiecare an in Piata Sfatului din Brasov, in lunile august-septembrie. Festivalul a impus de-a lungul timpului vedete ce s-au bucurat de mare succes in tara cat si in strainatate.

„Cerbul de Aur” este un spectacol-concurs de interpretare ce doreste promovarea talentelor din Romania si din afara. Astfel, multi artisti straini s-au aflat pe scena festivalului printre care se numara: Diana Ross, Waldo, Vaya con Dios, , , Ricky Martin, Simple Minds, Kelly Familly etc.

De cand se tine festivalul, doar 4 romani au castigat pana acum Cerbul de Aur

De-a lungul istoriei sale, Cerbul de Aur a fost castigat doar de 4 romani: (1969), Monica Anghel (1996), Proconsul (2001), Paula Seling (2002).

 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea