Showbiz

#arenele romane #10 octombrie 2008 #muzica #romania #paul van dyk #dj #concert #electro

Paul Van Dyk revine cu un nou show la Bucuresti


, unul dintre cei mai buni DJ-i din lume, revine cu un nou show in Romania. Concertul va avea loc pe data de 10 la Arenele Romane din Bucuresti. Evenimentul este organizat de catre The Mission .

Detaliile despre bilete vor fi anuntate de organizatori in scurt timp. Ultimul show al lui Paul Van Dyk in Romania a avut loc la World Trade Plaza din Bucuresti, pe data de 22 decembrie , anul trecut.

la 20 de ani

Paul Van Dyk s-a nascut pe 16 decembrie 1971, in Eisenhuttenstadt, Brandenburg, Germania. A copilarit in Berlinul de Est, ascultand in secret muzica interzisa de la posturile de radio din Vest. Prima aparitie a sa ca DJ a avut loc in Tresor, in martie 1991.

A colaborat cu Harald Bluchel (Cosmic Baby), realizand impreuna “Perfect Day”, in 1992. In 1993 face un remix la piesa “Love stimulation” a trupei Humate. Acest remix marcheaza inceputul ascensiunii sale. In 1994 produce primul sau album, “45 RPM”. Remixeaza piese ale unor artisti precum , BT. Primele sale productii apar la casa de discuri MFS din Berlin.

Cel de-al 2-lea material discografic ii apare in 1996, fiind intitulat "Seven Ways".In 1999 Paul Van Dyk pune bazele propriei case de discuri, Vandit Records. Aici apare primul sau EP cu numele de “Another Way”. album al lui Paul van Dyk, “Out There And Back” apare pe piata in 2000.

Paul Van Dyk ocupa in prezent locul 4 in clasamentul celor mai buni DJ-i din lume, top intocmit de prestigioasa revista DJ Magazine. Dj-ul a ocupat timp de 2 ani consecutiv (2005, 2006) primul locul in acelasi clasament.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea