Showbiz

Paul Newman si Robert Redford cel mai bun cuplu din istoria cinematografiei

Actorii Paul Newman si Robert Redford au fost alesi drept "cel mai bun cuplu de actori din istoria cinematografiei", pentru rolurile din " Butch Cassidy & The Sundance Kid ", anunta site-ul RoddysRockinReviews.com.

Pelicula Butch Cassidy & The Sundance Kid in care Paul Newman si Robert Redford au jucat rolurile principale acum 40 de ani a castigat patru premii Oscar si a incasat 102.3 milioane de dolari doar in Statele Unite.

"Cand lucrurile se inrautatesc in lumea lor periculoasa, cei doi sunt atat de devotati unul celuilalt, incat se apara fara sa clipeasca", au declarat realizatorii topului despre castigatori.

Pe locul secund in topul celor mai bune cupluri de actori din istorie s-au plasat Mel Gibson si Danny Glover (Riggs si Murtaugh din Arma Mortala). In acest clasament se mai gasesec si cupluri precum Patrick Swayze si Keanu Reevs (Bodhi si Johnny Utah din Point Break) sau Tom Cruise si Val Kilmer (Maverick si Iceman din Top Gun).

Urmareste trailerul filmului Cars cu Paul Newman in rolul principal .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea