Showbiz

#america #paul blart #underworld 3 #rise of the lycans #box office

Paul Blart a tinut piept vampirilor

Comedia Paul Blart: Mall Cop, cu Kevin Smith , in rolul principal, ramane si saptamana aceasta in fruntea box office-ului american cu 21.5 milioane de dolari.

Prequel-ul Underworld: Rise of the Lycans nu a putut trece de mall-ul pazit de Kevin Smith si s-a clasat pe locul al doilea, cu incasari de 20.7 milioane de dolari, urmat de filmul lui Clint Eastwood, Gran Torino, care a incasat suma de 16 milioane.

Urmand cronologia francizei, Underworld 3 este de fapt prima parte, iar actiunea filmului are loc inainte de cele doua productii. Povestea din rise of the lycans urmareste razboiul vechi de sute de ani dintre vampirii aristocrati si varcolaci sclavi.

Comedia Hotel for Dogs ocupa pozitia a patra, cu 12.4 milioane de dolari, iar pe pozitia a cincea a urcat pelicula lui Danny BoyleSlumdog Millionaire.

Intreg box office-ul american

1. Paul Blart: Mall Cop - 21.5 mil
2. Underworld: Rise of the Lycans - 20.7 mil
3. Gran Torino - 16 mil
4. Hotel for Dogs - 12.4 mil
5. Slumdog Millionaire - 10.6 mil
6. My Bloody Valentine 3-D - 10.1 mil
7. Inkheart - 7.72 mil
8. Bride Wars - 7 mil
9. The Curious Case of Benjamin Button - 6 mil
10. Notorious - 5.7M mil

Urmareste trailerul filmului Underworld 3: Rise of the Lycans

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea