Showbiz

Patrick Wilson va juca in comedia neagra "Barry Munday"

Judy Greer, Chloe Sevigny , Cybill Shepherd si Billy Dee Williams vor juca alaturi de Patrick Wilson in comedia neagra, Barry Munday, regizata de Chris D'Arienzo.

Patrick Wilson (Hard Candy, Little Children) va juca rolul principal in film, Barry Munday: un afemeiat, care este atacat, isi pierde testiculele si descopera ca o scurta aventura cu o femeie (Judy Greer) de care nu isi aminteste, l-a amestecat intr-un proces de paternitate .

Chloe Sevigny o va interpreta pe sora seducatoare a lui Greer (27 dresses, Elizabethtown), care are o viata secreta si nu vede nici o problema in a-i face avansuri lui Barry. Cybill Shepherd va fi mama celor doua surori, iar Billy Dee Williams il va interpreta pe seful dur de la compania de asigurari unde este angajat Munday.

Pelicula este o adaptare dupa romanul lui Frank Turner Hollon, "Life Is a Strange Place", iar filmarile vor incepe luna viitoare la Los Angeles. Nu se cunosc alte detalii despre productie, insa filmul va fi intra in cinematografele americane cel mai probabil in 2009.

Trailer Hard Candy


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea