Showbiz

Patrick Swayze raspunde excelent la tratament

Actorul Patrick Swayze (55 de ani), diagnosticat cu cancer la pancreas in luna ianuarie a acestui an, „raspunde excelent la tratament“, potrivit medicului acestuia.

Lisa Niemi, sotia starului din Dirty Dancing, a declarat pentru revista People: “Suntem incantati si recunoscatori pentru faptul ca Patrick a reactionat foarte bine la acest tratament. Suntem convinsi ca toate rugaciunile si gandurile bune care s-au indreptat spre el au ajutat foarte mult“. Medicul care se ocupa de cazul lui Patrick Swayze a mai adaugat ca actorul va continua tratamentul la clinica Stanford .

Desi a cazut victima unei boli necrutatoare, Patrick Swayze a refuzat sa-si intrerupa proiectele cinematografice la care lucra cand a fost diagnosticat cu cancer, continuand sa vina la filmari. Mai multe staruri de la Hollywood, printre care Tom Cruise si Whoopi Goldberg au declarat ca il vor sprijini pe Swayze si se vor ruga pentru vindecarea lui.

Printre cele mai recente filme ale lui Patrick Swayze se numara Powder Blue si serialul The Beast .

Trailer Keeping Mum


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea