Showbiz

Patrick Swayze este gata de surf intr-un nou "Point Break"

Actorul Patrick Swayze isi doreste sa faca o continuare a filmului al anilor '90, Point Break / La limita extrema.

Filmul de actiune, despre o gasca de surfer spargatori de banci, in care a mai jucat si actorul Keanu Reeves, a fost unul din filmele de succes ale anului 1991. Speculatiile despre o posibila continuare au aparut la Festivalul de Film de la Cannes , Franta.

Patrick Swayze, care se lupta cu un cancer pancreatic , este nerabdator sa-si reia rolul surfer-ului jefuitor de banci Bodhi, afirmand ca va continua sa munceasca atat timp cat ii permite starea de sanatate. Iar Keanu Reeves ar putea sa-l joace din nou pe agentul FBI, John Utah.

Pete Iliff, scenaristul filmului original, a terminat deja lucrul la scenariul continuarii lui Point Break, care ar putea fi realizata in Indonezia si Singapore. Iliff, care intre timp a devenit si regizor, a declarat: "Au existat unele temeri ca reluarea personajelor create de mine in 1987 ar putea infuria fanii primei parti". Filmul original s-a incheiat cu scena in care personajul lui Keanu il lasa pe Bodhi sa faca surf pe un urias "val ucigas" in loc sa-l aresteze pentru jaf.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea