Showbiz

Paris şi-a luat vibrator şi bikini comestibili de Valentine’s Day

Un tip va fi foarte bine tratat de Ziua Îndrăgostiţilor, după ce Paris Hilton a fost zărită cumpărand diverse lucruri în Los Angeles. Moştenitoarea imperiului Hilton şi-a petrecut o întreagă după-amiază căutand cadouri în magazinul Aahs de pe Bulevardul Sunset, din Hollywood. Blonda a fost foarte supărată, preţ de cateva minute, în timpul cumpărăturilor. La un moment dat, ea a început să plangă şi i-a dat un telefon unui amic, spunandu-i: „Nu ştiu ce să fac”. Dar s-a îmbărbătat şi a pornit apoi în căutarea altor lucruri. O vanzătoare a declarat pentru The Sun: „Paris purta ochelarii ei de soare şi era îmbrăcată cu o jachetă neagră şi o bluză de culoare roz. Ea a mers prin magazin vorbind cu cineva la telefon şi plangand, ştegandu-şi tot timplul nasul cu un şerveţel”. Despre produsele achiziţionate, aceaşi sursă a declarat: „Ea a cumpărat un set de bikini comestibili, un vibrator de culoare roz şi ceva inimioare ieftine. A cheltuit în jur de 500 de dolari pe lucrurile cumpărate de Sfantul Valentin . Să sperăm că le va utiliza cu folos”.

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea