Showbiz

#dance #pop #paris hilton #monden #barbati #relatii #sex

Paris Hilton: "Am facut sex doar cu cateva persoane"

Paris Hilton, favorita tabloidelor de scandal, cunoscuta drept una dintre cele mai petrecarete vedete de la Hollywood, a tinut sa precizeaza ca aparentele inseala de obicei si ca in patul ei nu au ajuns prea multi barbati.

In ochii neobositi ai mass-mediei, celebra mostenitoare a lantului hotelier Hilton nu prea a reusit sa-si creeze o imagine de fetita cuminte, tinand cont si de faptul ca a fost protagonista mai multor filme porno, „home made ”.

Paris este insa hotarata sa spulbere acest mit de blonda usuratica pe care si l-a creat in jurul ei. Misiune cam greu de realizat, avand in vedere ca diva este rar vazuta fara un barbat prin preajma ei. Chiar s-asa, mediatizata blondina s-a descris pe sine ca fiind o femeie inaccesibila barbatilor.

“Am facut sex doar cu cateva persoane. Oamenii inventeaza mereu povesti neadevarate. In mare parte doar m-am sarutat cu iubitii mei. Cred ca e important sa fac pe inabordabila. Daca cedezi usor in fata unui barbat nu o sa te mai respecte. In schimb, daca nu te poate avea o sa te doreasca mai mult”, a explicat Paris Hilton pentru Heatworld.

Comparandu-se cu o geanta de firma, scumpa , aceasta a mai adaugat: "Nimeni nu vrea o copie a unei genti Prada, toti vor cea mai scumpa geanta, pe care nu toti si-o pot permite."

Chiar daca au facut cunostiinta cu patul ei sau nu, artisti celebri precum Nick Carter, Paris Latsis, Colin Farrell , Rick Salomon, sau Stavros Niarchos s-au lasat vrajiti de stilul inabordabil al starletei in varsta de 27 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea