Showbiz

#pop #monden #afacere #papusa #cleopatra stratan #vanzari #1 milion euro

Papusa Cleopatra Stratan, vanzari de un milion de euro


Cleopatra Stratan are succes in muzica dar si in afaceri. Papusa ce o infatiseaza pe Cleopatra s-a vandut extrem de bine. Pana in prezent s-au vandut 30000 papusi cu chipul micutei Cleo, incasarile ridicandu-se la aproape un milion de euro, informeaza Click. Papusa a fost lansata in martie 2008, pe piata fiind comercializate 60000 de bucati.

“Criza financiara nu a afectat vanzarile de jucarii si implicit, nici vanzarile papusii Cleopatra. Cererile isi mentin in continuare nivelul, lucru care nu poate decat sa ne bucure. Pana in acest moment s-a vandut mai mult de jumatate din lotul initial. S-a cunoscut o crestere semnificativa si in perioada Sarbatorilor de Iarna”, a declarat pentru Click! Radu Pop, manager general al firmei Roy Distribution , responsabila cu distributia si promovarea papusii Cleopatra.

Oana Zavoranu, o alta vedeta care s-a lansat in afacerile cu papusi, se poate lauda cu incasari ceva mai modeste. Desi se gaseste pe rafturile magazinelor din decembrie 2007, papusa cu chipul Oanei s-a vandut in 650 de exemplare, vedeta incasand aproximativ un miliard de lei. Papusa nu se mai comanda pe Internet de aproape 2 luni, Oana Zavoranu renuntand la aceasta sursa de venit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea