Showbiz

#muschetari #inamic #orlando_bloom

Orlando Bloom - inamicul muschetarilor

Orlando Bloom, elful blond din trilogia Lord of the Rings, se intoarce la filmele de capa si spada , dar de data asta intr-un rol negativ. Actorul va fi villain-ul din noul film the three musketeers 3D, scrie aceshowbiz.com.

Dupa ce a renuntat sa mai apara in cea de-a patra parte a francizei Pirates of the Caribbean , Orlando Bloom este hotarat sa-si scoata din nou spada din teaca in filmul lui Paul W.S. Anderson, The Three Musketeers.

Actorul britanic in varsta de 33 de ani va intra in pielea Ducelui de Buckingham, inamicul muschetarilor, un personaj descris ca fiind atat de “cool” incat iti vine sa-l faci bucati.

The Three Musketeers are cu multe nume mari care ii reuneste pe Christoph Waltz (castigator al premiului Oscar pentru rolul din Inglourious Basterds) in rolul Cardinalului Richelieu, Logan Lerman – D’Artagnan, Matthew Macfadyen – Athos, Ray Stevenson – Porthos, Luke Evans – Aramis, Milla Jovovich – M’lady de Winter si Mads Mikkelsen  - Rochefort.

Bazat pe celebrul roman al lui Alexandre Dumas, The Three Musketeers este regizat de Paul W.S. Anderson si scris de acesta in colaborare cu Andrew Davies. Productia de aventuri va fi realizata in 3D, filmarile urmand sa inceapa in aceasta vara. Filmul va fi lansat in vara lui 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea