Showbiz

#copii #shakira #monden #latino #muzica #pop

One, two, three - Shakira vrea copii

Shakira se pune pe facut copii. Deocamdata artista columbiana asteapta lansarea noului sau album, dupa care intentioneaza sa acorde mai mult timp familiei. Shakira nu a precizat inca daca isi doreste un copil sau mai multi.
 
Lansarea noului disc Shakira este programat sa aiba loc in luna octombrie. Deocamdata Shakira inca nu a gasit un nume pentru acest material.
 
“Loba”, un prim single de pe acest disc a fost lansat in urma cu cateva zile. Shakira (32 de ani) este iubita lui Antonio de la Rua, fiul fostului presedinte al Argentinei. Cei doi au inceput relatia in urma cu noua ani.

Shakira are la activ doua premii Grammy si este fondatoarea unei organizatii pentru ajutorarea copiilor saraci din Columbia. Artista sud-americana este cunoscuta si datorita actelor sale de caritate , donand in repetate randuri sume importante de bani in beneficiul populatiei sarace din America Latina .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea