Showbiz

#pop #alte-genuri #sinead o'connor #confirmare #concert #bucuresti #11 iunie 2009 #arenele romane

Oficial! Sinead O'Connor va canta la Arenele Romane

Sinead O’Connor, cantareata irlandeza cunoscuta pentru hit-ul „ Nothing Compares 2 U ”, va concerta in Romania. Confirmarea oficiala a venit azi din partea organizatorilor, care au anuntat ca show-ul va avea loc la Arenele Romane din Capitala, pe data de 11 iunie 2009 .

Biletele se pot cumpara la pretul de79 RON pana pe data de 17 aprilie, si ulterior la pretul de109 RON, prin intermediul site-ului www.ticketpoint.ro, precum si la Sala Palatului si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara. In ziua spectacolului, biletele vor costa129 RON

Sinead O’Connor (45 de ani) activeaza de peste 20 de ani pe scena muzicala. De-a lungul timpului, artista a iscat o serie de controverse. In 1992 cantareata si-a pus in cap Biserica Catolica . In cadrul unui show televizat O’Connor a tras un semnal de alarma asupra abuzurilor sexuale din sanul Bisericii Catolice. Mai mult decat atat, ea a avut curajul sa rupa fotografia ce-l reprezenta pe Papa Ioan Paul al II-lea .
 
Sinead O'Connor se poate “lauda” cu faptul ca are 4 copii cu patru barbati diferiti, dar si cu faptul ca si-a schimbat de mai multe ori religia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea