Showbiz

#romania #bucuresti #concert #leonard cohen #pop

Oficial! Leonard Cohen se intoarce in Romania

Leonard Cohen revine la bucuresti pe 4 septembrie, in Piata Constitutiei. Concertul face parte din turneul de promovare al albumului "Live in London", lansat in martie 2009.   

Albumul Live in London contine 25 de piese din spectacolul sustinut in 2008 pe stadionul londonez O2 Arena. "Pretutindeni exista cate o crapatura , si pe acolo patrunde lumina" spunea artistul canadian, referindu-se la una din cele mai celebre piese ale sale, " Anthem ". Muzica lui Cohen este lumina si intuneric in acelasi timp.

In toamna anului trecut, artistul canadian si-a serbat ziua de nastere in aplauzele celor 10 000 de fani romani veniti sa-l vada pe Stadionul Arcul de Triumf , intr-un concert special.

"Iata de ce am facut toate demersurile pentru a asigura publicului roman un spectacol si in a doua parte a turneului international al lui Leonard Cohen. Locatia a fost aleasa astfel incat sa asigure o capacitate suficienta, care sa satisfaca cererea de bilete atat din partea celor care nu au mai reusit sa prinda un bilet anul trecut, cat si pentru cei care vor sa retraiasca emotiile de atunci" afirma Sorina Burlacu, Director General Events.

Anul trecut, Leonard Cohen a fost inclus oficial in Rock and Roll Hall of Fame din New York, odata cu Madonna, John Mellencamp , The Dave Clark Five si The Ventures.

Biletele se vor pune in vanzare incepand cu data de 5 mai doar pe site-ul www.ticketpoint.ro, iar incepand cu data de 6 mai si prin intermediul site-urilor www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, precum si la Sala Palatului, in reteaua magazinelor Diverta si la punctele de vanzare Eventim din reteaua magazinelor Germanos. Preturile biletelor variaza in functie de categorie: 124 lei, 248 lei si 399 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea