Showbiz

#dance #eva #steaua #fotbal #ovidiu petre #nastere #monden #relatii #copil #activ #oana

Oana de la Activ, mamica pentru prima oara

Oana Nistor , membra a trupei Activ, a devenit mama. Aceasta a dat nastere, pe 29 octombrie, primului sau copil, pe nume Eva. Atat mama cat si fiica se simt foarte bine, au iesit din spital si s-au intors acasa, alaturi de fericitul tata, fotbalistul Ovidiu Petre .

Oana Nistor si Ovidiu Petre au devenit pentru prima oara parinti. Fetita s-a nascut perfect sanatoasa, primind nota maxima la nastere. Momentan, tanara mama este ajutata pentru inceput de mama ei, bunica Evei.

Desi, din cauza unei accidentari , Ovidiu nu mai poate juca in meciurile Stelei din campionat, mijlocasul le-a marturisit coechipierilor sai ca este mai implinit ca niciodata si ca visul sau cel mai mare, acela de a deveni tatic, s-a indeplinit in sfarsit.

Pentru a se putea ocupa cat mai mult de cresterea fetitei, Oana s-a hotarat sa ia o pauza in ceea ce priveste cariera sa profesionala. Astfel, cantareata va lipsi un an de pe scena, timp in care se va dedica cu totul familiei.

Oana si Ovidiu traiesc o frumoasa poveste de dragoste de peste 3 ani. Acestia locuiesc impreuna din 2006, intr-un apartament inchiriat si s-au logodit anul acesta. Surse apropiate ale acestora sustin ca cei doi planuiesc sa se casatoreasca in aceeasi zi in care isi vor boteza copilul.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea