Showbiz

#orlando #bloom #prince #of #persia #piratii #din #caraibe #stapanul #inelelor

O alta trilogie pentru Orlando Bloom

Dupa ce a facut furori in randul fanilor cu seriile Stapanul Inelelor si Piratii din Caraibe, actorul  Orlando Bloom se pregateste de filmarile unei .

, potrivit The Sun.

Trilogia , care va fi produsa de Jerry Bruckheimer, este bazata pe indragitul joc video of : Sands of Time. Pentru rolul printului, Orlando Bloom s-a "luptat" cu actorii Zac Efron si David K. Zandi.

La sfarsitul anului trecut, in cadrul unei conferinte de presa pentru pelicula National Treasure: The Book of Secrets, Bruckheimer a vorbit despre o posibila varianta cinematografica a binecunoscutului joc  video Prince of Persia .

"Am angajat un regizor foarte interesant, Mike Newell, este regizorul care s-a ocupat de Harry Potter si Pocalul de Foc si Donnie Brasco. Este un regizor foarte interesant, ingenios, inventiv si cred ca va aduce ceva cu totul deosebit in acest proiect", a declarat Jerry Bruckheimer, care a mai adaugat ca schita unui scenariu este deja gata.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Piratii din Caraibe: La Capatul Lumii 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea