Showbiz

#woodstock #concert #oldies #pop #alte-genuri #muzica #festival

Nu sunt bani pentru un "Remember Woodstock"

Un concert care sa celebreze festivalul Woodstock a fost anulat din lipsa de fonduri, potrivit spuselor lui Michael Lang, citat de Rolling Stone.

Michael Lang este unul dintre cei 4 organizatori ai festivalului de acum 40 ani. Acesta si-a propus cu ceva timp in urma sa organizeze, in aceeasi perioada, un concert gratis la Prospect Park din Brooklyn.

In momentele acelea, Lang nu a gasit sponsorii care sa acopere costurile evenimentului, ce se ridicau la 10 milioane de dolari , si s-a hotarat sa amane manifestarea pentru luna septembrie 2009. Acesta isi dorea sa poata programa concertul in timpul Saptamanii Climatului (20-26 septembrie).

Intentiile lui Michael de a reinvia spiritul „verde” al Woodstock-ului au ramas insa in aer, acesta nereusind sa faca rost de banii necesarii demararii unui proiect de asemenea amploare .

In luna martie, cand discuta despre acest eveniment, Lang se gandea chiar la posibilitatea de a aduce in concerte o serie de artisti care au participat la Woodstock-ul din `69, printre care si Joe Cocker si Santana. Din pacate insa, lucrul acesta nu va mai fi posibil acum.

Neil Young & Stephen Stills - Mr. Soul (live @ Woodstock)


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea