Showbiz

Noul film "X-Files" are un titlu

In anii ’90, un nou serial cu subiect SF facea furori peste tot in lume si castiga milioane de noi fani cu fiecare episod. Pana ca serialul sa ia sfarsit, in 2002, producatorii si creatorul lui s-au gandit sa vina cu un lung-metraj in continuarea aventurilor celor doi agenti, si . Da, ati ghicit, vorbim despre celebrul serial (Dosarele X). Astfel, in 1998 a aparut pe marile ecrane The X-Files , dar, contrar astepatarilor, s-a dovedit a fi un esec. Singurii care au gasit de bucurie, fiind fanii infocati ai serialului.

Acum, la 10 ani dupa lansarea primului spin-off, Mulder si Scully , interpretati tot de in SUA pe 25 iulie. Recent, producatorii si regizorul Chris Carter au dezvaluit titlul noului spin-off: The X-Files: I Want to Believe. “Este un titlu care a venit in mod natural. Este o poveste despre cat de greu este sa impaci stiinta cu credinta. Titlul chiar sugereaza lupta lui Mulder cu propriile credinte”, a spus Chris Carter.

Noua pelicula nu spune povesti despre extraterestrii sau despre legatura misterioasa si complicata dintre oameni si civilizatiile de pe alte planete, ci avea in prim plan un subiect real, conectat la realitate, iar regizorul afirma ca nu ii va dezamagi pe fanii mai vechi ai serialului, dar nici pe cei care vor urmari pentru prima data aventurile celor doi agenti speciali.

“Mi-am dat seama, vorbind cu elevi de liceu, ca multi dintre ei fie nu au auzit de serial, fie nu l-au vazut. Cei care au acum 20 de ani, nu au apucat sa-l vada, pentru ca atunci cand serialul a inceput, erau prea mici. Acum avem o noua audienta, careia ar putea sa-i placa filmul . Asa ca am facut acest film ca sa impacam pe toata lumea”, a mai adaugat regizorul.

Pana acum nu se cunosc alte detalii despre scenariul noului X-Files, pentru ca realizatorii s-au straduit din greu sa tina amanuntele departe de ochii publicului si mai ales ai presei.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea