Showbiz

#film #transformers #3d

Noul film Transformers va fi 3D

Michael Bay , regizorul lui Transformers 3 , a dat detalii despre noul Transformers intr-un interviu recent cu USA Today si a vorbit, printre altele, si despre realizarea filmului in 3D si noul villain, scrie Slashfilm.com.

Bay a confirmat ca noul film Transformers va fi realizat cu tehnologia 3D, insa nu a mentionat daca asa va fi filmat sau va fi convertit ulterior. Totusi, avand in vedere ca regizorul este binecunoscut pentru pasiunea sa pentru pelicula, cel mai probabil Transformers 3 va avea parte de tratament 3D in post-productie.

Personajul negativ din Transformers 3 va fi Shockwave, un robot ciclop care conduce Cybertron dupa plecarea autobotilor si decepticonilor spre Pamant.

Iar Michael Bay mai spune ca noul film nu va ocoli lupta pentru dominarea spatiului cosmic dintre Rusia si SUA, sugerand ca robotii au jucat un rol important in pastrarea celor mai periculoase secrete ale planetei. “Filmul pastreaze unele mistere, dar face niste legaturi intre ceea ce am invatat in lectiile de istorie si ceea ce s-a intamplat de fapt”, a spus Bay.

Regizorul a mai afirmat de asemenea ca noul film Transformers va pune capat seriei. “Ca trilogie , acesta este ultimul film. Ar putea fi reluat apoi, dar cred ca sfarsitul pe care l-am ales este fabulos”, a dezvaluit Michael Bay.

Filmarile pentru Transformers 3 au inceput in urma cu o luna, iar productia va fi lansata pe 1 iulie 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea