Showbiz

#17 noiembrie 2009 #pe sub norii de hartie #album #lansare #mihai margineanu #alte-genuri

Noul disc al lui Margineanu apare pe 17 noiembrie

“ ”, noul disc al lui Mihai Margineanu , urmeaza sa apara pe piata pe data de 17 noiembrie. El urmeaza sa fie distribuit impreuna cu ziarul Gazeta Sporturilor din 17 noiembrie.

Albumul, al treilea din cariera sa, va avea parte de o pe 19 noiembrie , in cadrul unui concert pe care Mihai Margineanu il va sustine la Sala Palatului din Capitala.

“Mie mi-e cam frica de Sala Palatului, dar daca Dan Popi (Cat Music - n.r.) are incredere, eu am acceptat. I-am rugat pe Razvan si Dani sa fie prezentatorii acestui spectacol. Nici pana acum nu stiu daca baietii au acceptat”, a declarat artistul.

Pe scena Salii Palatului vor mai urca si o serie de invitati, printre care se numara Marius Mihalache , Florin Ionescu la tobe si Aurelian Temisan.

Biletele s-au pus in vanzare la casieria Salii Palatului, magazinul Muzica, reteaua magazinelor Diverta, Vodafone, Germanos si on-line pe: www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro. Exista patru categorii de bilete disponibile pentru acest spectacol: 30 lei, 50 lei, 100 lei, 150 lei.

Urmareste videoclipul piesei “Melci, scoici, raci”, primul extras pe single de pe noul album semnat Mihai Margineanu:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea