Showbiz

#pop #alte-genuri #latino #david bisbal #lansare #album #20 octombrie 2009 #sin mirar atras

Noul album David Bisbal apare pe 20 octombrie

Noul disc semnat David Bisbal se va numi “ ” (“Fara a privi inapoi”). S-a stabilit deja si data la care acesta urmeaza sa aiba lansarea oficiala: .
 
„ Sin mirar atras ” este inregistrat in Mexic, Los Angeles si Spania, printre producatori numarandu-se Armando Avila, posesor al unui premiu Grammy, Sebastian Chris si Jacobo Calderón.
 
„Sin mirar atras”, cel de-al patrulea album din cariera lui  ”, primal extras pe single de pe noul album urmeaza sa fie lansat pe 24 august. Melodia beneficiaza si de un videoclip, filmat in interiorul unei inchisori .
 
Muzician profesionist inca de la varsta de 18 ani, David Bisbal s-a facut remarcat prin castigarea uneia dintre primele serii ale emisiunii concurs “Operacion Triunfo”, echivalentul in Spania al emisiunii American Idol .

Posesor al unui premiu Latin Grammy pentru “Cel mai bun tanar artist” in anul 2003, artistul spaniol a vandut pana acum peste 4 milioane de albume si a castigat 30 de discuri de platina si 10 de aur. 
 
David Bisbal - "Buleria" (live la Sala Palatului) 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea