Showbiz

#spania #discul anului #david bisbal #alte-genuri #pop

Noul album David Bisbal a fost ales Discul Anului in Spania

“ Sin Mirar Atras ”, noul album al lui David Bisbal , a primit titlul de Discul Anului in cadrul unei ceremonii organizate de postul spaniol TVE, chiar in ultima zi a lui 2009.

Alegerea pentru cel mai bun produs discografic al anului a fost facuta intr-o emisiune in care fiecare dintre candidatii la acest premiu au interpretat melodii de succes. 

David Bisbal a deschis gala cu “ Esclavo de sus besos ”, primul single de pe acest album.

Cu 24 de ore inainte de Anul Nou “Sin mirar atras” (Fara a privi inapoi) a fost desemnat Albumul Anului in Spania, datorita voturilor exprimate de fani si telespectatori .

David a obtinut un procent ridicat de voturi, aproximativ 25% fiind primul din cei 12 finalisti: Shakira, Raphael, Paulina Rubio, Macaco, Fito y Fitipladis, Carlos Baute, Amaia Montero si Manuel Carrasco printre altii.

David Bisbal a vrut sa imparta premiul cu toti artistii nominalizati si totodata a multumit publicului spaniol: "Acest premiu ma va motiva si mai mult si ma va ajuta in cariera mea, atat in Spania cat si la nivel international." 
 
Urmareste mai jos videoclipul single-ului "Esclavo de sus besos":


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea