Showbiz

#shakira #album #dance #eletronic #piese

Noul album al Shakirei este electro

Shakira a declarat ca noul sau album, She Wolf , va fi orientat mai mult catre genul dance si electronic, o combinatie incendiara de ritmuri columbiene, indiene si africane, informeaza aceshowbiz.com.

Intr-un interviu acordat recent postului de televiziune MTV, Shakira a facut cateva dezvaluiri despre noul sau album.

"Este un album foarte electronic, orientat catre stilul dance al cluburilor. Vreau ca fanii mei sa se bucure de acest album si sa se distreze pe muzica lui. Uitati de criza. Uitati de orice lucru care va sacaie, cel putin atunci cand ascultati acest album", a declarat Shakira.

Albumul va fi lansat in octombrie, iar pentru acest material, Shakira a colaborat cu Pharrell Williams si Wyclef Jean . Muzicienii au incorporat elemente ale mai multor stiluri de muzica, precum cele din Columbia, India si Africa, pentru a oferi ascultatorilor un sound unic.

"Pharrell vine mereu cu idei noi, este foarte talentat si creativ. Ceea ce este insa si mai frumos este ca le punem in practica foarte repede. Acest lucru este foarte bun pentru mine. Eu sunt o persoana mai inceata, imi place sa ma gandesc bine inainte de a actiona, insa Pharrell este un om de actiune, energic. A fost o colaborare extraordinara", a declarat cantareata despre colegul ei de studio.

Inainte de premiera albumului, Shakira vrea sa le ofere un cadou fanilor si la sfarsitul lunii iulie va lansa videoclipul piesei She Wolf, care da titlul albumului.

Shakira feat Alejandro Sanz - La Tortura

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea