Showbiz

#brandon lee #bruce lee #the crow #remake #stephen norrington

Norrington va regiza remake-ul filmului The Crow

va scrie si regiza un remake al filmului The Crow , inspirat din benzile desenate create de James O’Barr, informeaza variety.com.

Ryan Kavanaugh de la Relativity Media se afla in negocieri cu producatorul Ed Pressman pentru a achizitiona drepturile asupra francizei.

The Crow (1994), regizat de Alex Proyas (I, Robot), a fost ultimul film al lui Brandon Lee. Fiul celebrului Bruce Lee a fost ucis in timpul unui schimb de focuri in timpul filmarilor.

Filmul incepe cu asasinarea vedetei rock, Eric Draven, si a logodnicei sale. La un an dupa moartea lor, Eric este readus la viata, detinind puteri supraumane si viziuni care sa-i serveasca la razbunarea mortii sale si a lui Shelly. Eric porneste in cautarea celor vinovati, unul cate unul, acestia neavand nici cea mai vaga idee despre ce soarta ii asteapta.

Stephen Norrington (The League of Extraordinary Gentlemen) ar fi trebuit sa regizeze Clash of the Titans pentru compania Warner Brothers , dar a refuzat proiectul din cauza unor neintelegeri de creativitate .

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului The League of Extraordinary Gentlemen, cu Sean Connery

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea