Showbiz

#detalii #scenariu #men in black 3

Noi detalii despre scenariul lui Men in Black 3

Men in Black 3 a intrat in productie, iar detalii despre scenariul filmului au aparut deja online.

Potrivit JoBlo, scenariul lui Men in Black 3 il va avea in prim plan pe Agentul Jay, interpretat de Will Smith, care va calatori inapoi in timp in 1969 pentru a-l opri pe villain -ul Yaz (Jermain Clement) sa-l ucida pe tanarul agent Kay (Josh Brolin), interpretat in primele doua filme ale seriei de Tommy Lee Jones.

Yaz vrea sa-l omoare pe Kay si sa declanseze o serie de evenimente care sa culmineze cu distrugerea lumii. Yaz, personajul negativ, este descris ca fiind un biker malefic, un mix intre Dennis Hopper si insusi diavolul.

Plasarea actiunii in anii ’60 permite includerea in poveste a unor personaje celebre in acea perioada, precum Yoko Ono, Jimi Hendrix, Fidel Castro sau Andy Warhol, in chip de extraterestri . Intr-o secventa, personajul Warhol ii ajuta chiar pe agentii Jay si Kay in misiunea lor de a-l invinge pe Yaz.

Men in Black 3 are stabilita ca data de lansare 25 mai 2012. Will Smith si Tommy Lee Jones isi vor relua rolurile din primele doua filme ale francizei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea