Showbiz

#sandrei bullock #divortul #detalii

Noi detalii despre divortul Sandrei Bullock

Sandra Bullock a anuntat miercuri, 28 aprilie, prin intermediul revistei People, ca a inaintat actele de divort si a adoptat un fiu, iar cei de la Access Hollywood s-au grabit sa dezvaluie detalii despre divortul actritei.

Bullock a inaintat divortul sub initialele B.A.S. (numele complet al actritei scris invers - n.r.) pe 23 aprilie la un tribunal din Texas, citand printre motivele separarii un "conflict de personalitate care impiedica buna desfasurare a mariajului si anuleaza orice posibilitate de impacare".

Actele mai sustin ca cei doi "au incetat sa locuiasca impreuna ca sot si sotie", iar bunurile comune vor fi impartite conform unui acord pre-nuptial.

De asemenea, in documentele inaintate de Sandra Bullock se mentioneaza si faptul ca cei doi soti nu au copii minori, biologici sau adoptati, care ar trebui sa primeasca pensie alimentara in urma divortului.

Cu toate acestea, actrita a declarat pentru People ca intentioneaza sa faca parte si pe viitor din viata celor trei copii minori ai lui Jesse James din mariaje anterioare. "Nu vreau sa stiu cum va fi viata mea fara acesti copii", a spus Sandra, mentionand ca va fi in continuare un parinte pentru cei trei.

Tot prin intermediul publicatiei People, Jesse James a raspuns deciziei lui Bullock de a pune capat mariajului de aproape cinci ani: "Cel mai greu este sa accept ca sotia mea a luat decizia de a divorta si de a continua singura adoptia lui Louis. Il iubesc nespus pe Louis si imi lipseste cand nu este langa mine."

Cele doua vedete asteapta finalizarea divortului. O copie a documentului original inaintat de Bullock puteti vedea AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea