Showbiz

#pop #new kids on the block #nkotb #turneu #concert #album #muzica

NKOTB in turneu de promovare

Joey McIntyre a anuntat, intr-un interviu acordat Billboard.com ca New Kids On The Block pornesc pe 10 septembrie in turneul de promovare al noului material discografic, „The Block”.

“Nu vom avea trapezisti, ci ne vom multumi cu elemente clasice. Avem efecte de lumina, efecte video si audio, însa pe scena lucrurile vor ramane simple”, a adaugat McIntyre.

NKOTB vor fi insotiti in turneu de 4 dansatori si in concerte vor trece prin toate melodiile de succes din cariera lor muzicala.

Noul LP, „The Block”, a fost lansat pe 2 septembrie 2008 . Acesta este cel de-al 7-lea album de studio al trupei si contine 13 melodii (17, pe editia deluxe) plus 2 bonus trackuri, disponibile doar pe iTunes. Acesta este primul album al grupului, dupa o absenta de aproape 14 ani.

Turneul de promovare al discului se va desfasura pe parti. Prima parte se va incheia pe 26 septembrie la Los Angeles, urmand ca in 2009, NKOTB sa concerteze in Europa si Asia.

New Kids On The Block este o formatie pop aparuta in anii 1980. Primul album a purtat numele trupei si a fost lansat in 1984. Cei 5 pusti u atins apogeul popularitatii in anii `90 cand si-au castigat simpatia a milioane de fani, al 3-lea album al lor, „Step by step” fiind premiat cu Triplu Disc de Platina pentru vanzari.

In 1990, Forbes a plasat New Kids On The Block pe primul loc in topul celor mai bine platite trupe pop. De-a lungul carierei, formatia a vandut peste 70 milioane de discuri. NKOTB s-au despartit in 1994 si si-au urmat carierele solo, in film, muzica sau show-uri Tv, cariere ce s-au bucurat de mai mult sau mai putin succes.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea