Showbiz

#inregistrari #duet #lewis hamilton #nicole scherzinger #pussycat dolls #pop

Nicole Scherzinger in duet cu Lewis Hamilton

nicole scherzinger isi doreste sa realizeze un duet cu iubitul sau, pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton. Ea crede ca va iesi ceva extraordinar pentru ca Lewis este un fan inrait Pussycat Dolls . Nicole Scherzinger este iubita lui Lewis Hamilton din 2007.

"Lewis crede ca poate canta. Probabil vom ajunge impreuna in studioul de inregistrari, ceea ce va fi nemaipomenit. Stie pe dinafara toate versurile cantecului "Don't Cha" si este si mare fan Pussycat Dolls", a declarat cantareata.

Nicole a mai spus ca relatia lor a trecut prin momente dificile, din cauza faptului ca nu sunt intotdeauna impreuna. Ea spune ca il iubeste foarte mult pe Lewis si este fericita ca face parte din viata ei. "Ii place sa imi faca surprize si sa apara la concertele mele, ceea ce este atat de dragut din partea lui. De altfel, ne intelegem si respectam reciproc carierele", a mai declarat ea.

In cariera solo, Nicole lucreaza la primul sau album pe care vrea sa il lanseze cat mai curand. Intre timp se dedica formatiei Pussycat Dolls, concertelor si inregistrarilor. De asemenea, fetele pot fi vazute in deschiderea concertelor Britney Spears din turneul "Circus".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea