Showbiz

#marele ecran #povesti #australia #nicole kidman

Nicole Kidman, "vreau sa spun si alte povesti pe ecran"

Actrita Nicole Kidman a declarat, in cadrul lansarii filmului Australia, ca doreste sa aduca si alte povesti incantatoare pe marele ecran .

"Cand aveam 18 ani, voiam sa recladesc intreaga lume. Astazi, vreau sa spun si alte povesti incantatoare pe marele ecran, dar si sa ma bucur de dragostea familiei mele", a declarat vedeta.

Nicole Kidman si Keith Urban au impreuna o fiica, Sunday Rose , care s-a nascut in luna iulie, anul acesta. Kidman mai are doi copii adoptati in timpul celor sase ani de casatorie cu actorul american Tom Cruise.

Australia spune povestea unei aristocrate britanice ce mosteneste o ferma uriasa in Australia. Cand niste banditi o ameninta ca vor pune stapanire atat pe ferma, cat si pe animalele din ea, femeia isi uneste fortele cu un localnic si porneste intr-o calatorie de-a lungul Australiei.

Nicole Kidman este o actrita care a fost nevoita sa joace roluri mici ani de zile, devenind cunoscuta mai mult pentru viata ei particulara , in calitate de sotie a actorului Tom Cruise.

Insa in cea de-a doua jumatate a anilor ‘90, Nicole castiga aprecierea criticilor cu rolul ei din Days of Thunder, in care joaca alaturi de Tom Cruise, dar cu adevarat reuseste de abia in 1995, cu filmul To Die For, in regia lui Gus Van Sant.

Deja celebra la Hollywood, Kidman avea sa apara alaturi de George Clooney in filmul cu un buget mare - The Peacemaker si alaturi de Sandra Bullock in Practical Magic.

Nicole Kidman a primit premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in 2003, pentru rolul din filmul The Hours.

Urmareste trailerul filmului Australia

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea