Showbiz

#transsexual #charlize theron #nicole kidman

Nicole Kidman - in pielea primului transsexual din lume

Actrita Nicole Kidman va juca rolul primului transsexual din lume, in filmul , un film inspirat din povestea reala a artistilor danezi Einer si Greta Wegener, potrivit hollywoodreporter.com

Filmul va prezenta centra pe povestea sotilor Einar si Greta Wegener, deveniti cunoscuti in anii ‘20, dupa ce Greta l-a incurajat pe sotul ei sa devina femeie.

Totul a inceput cand Einar a inlocuit un model feminin pe care .ro/ " title=" sotia ">sotia lui trebuia sa il picteze. Dupa ce portretele lor s-au bucurat de un succes imens, Greta isi incurajeaza sotul sa devina in realitate femeie.

Ceea ce a inceput ca un joc nevinovat il impinge pe Einer sa se metamorfozeze si, dupa operatia de schimbare a sexului din 1931, care a socat intreaga lume si le-a amenintat dragostea, a devenit primul transsexual din lume!

Nicole Kidman va juca rolul lui Einar, primului transsexual din lume, iar rolul Gretei va fi interpretat de actrita Charlize Theron.

Anand Tucker se va ocupa de regia filmului, dupa un scenariu de Lucinda Coxon. The Danish Girl va fi lansat in cinematografe in 2010.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Bewitched, cu Nicole Kidman

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea