Showbiz

#sunday rose #paparazzi #nicole kidman

Nicole Kidman - hotarata sa se lupte cu paparazzi pentru fiica sa

Actrita Nicole Kidman , proaspata mamica a unei fetite de trei luni, nu vrea sa-si expuna copilul in media din dorinta de a-si proteja pe cat posibil fiica, informeaza FemaleFirst.

Kidman, in varsta de 41 de ani, spune ca nu va arata poze cu fetita sa Sunday Rose nici pe internet si nici in presa scrisa . Actrita a luptat mult pentru a avea un copil pe cale naturala, suferind chiar si un avort, iar micuta Sunday a venit cand Nicole nu mai credea posibil acest lucru.

Actrita australiana a declarat pentru revista americana America’s Parade ca pentru a-si proteja fiica, atat ea cat si sotul ei, Keith Urban , sunt dispusi sa se lupte cu paparazzi pentru a-i impiedica sa le fotografieze fiica. "Oamenii spun ca ar fi mult mai simplu daca i-as lasa pe paparazzi sa ii faca o poza. Si nu pot. Nu vreau. Nu vreau fie implicata in asa ceva. Poate ca asta o sa dispara dupa ce va mai creste, si voi accepta ideea. Dar, pentru moment o tin intr-o bula de sapun”, a spus Nicole Kidman.

“Sunt sensibila si emotionala. Plang chiar si atunci cand ma gandesc la ea, dar sunt lacrimi de bucurie. Nu am crezut ca o voi avea (pe cale naturala). Si pentru ca a venit atat de tarziu in viata mea, sunt foarte pregatita. Cred ca a da nastere unui copil, ca femeie, este motivul pentru care ne-am nascut . Daca iti este dat acest dar, atunci este un lucru extraordinar", a adaugat vedeta emotionata.

Nicole Kidman lucreaza in prezent la Londra pentru musical-ul lui Rob Marshall (Memoirs of a Geisha), Nine, alaturi de staruri precum Penelope Cruz, Judi Dench si Daniel Day-Lewis, iar in noiembrie o veti putea in drama de razboi, Australia.

Urmareste trailerul filmului Australia.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea