Showbiz

#bangkok dangerous #nicolas cage #cavaler medieval #film #thriller #sf

Nicolas Cage va fi cavaler medieval

Nicolas Cage va face din nou echipa cu regizorul , cu care a mai colaborat la filmul Gone in Sixty Seconds, pentru thrillerul SF , informeaza site-ul filmofilia.com.

Fondatorii companiei Atlas Entertainment, Charles Roven si Alex Gartner, se vor ocupa de productia filmului, iar scenariul va fi scris de Bragi Schut Jr.

Nicolas Cage va interpreta rolul unui cavaler din secolul al XIV-lea care este nevoit sa insoteasca o tanara, suspectata ca este vrajitoarea ce a cauzat ciuma bubonica. El este ajutat sa o aduca pe fata la o manastire de calugari unde vor incerca sa realizeze o exorcizare.

Filmarile pentru Season of the Witch vor incepe in luna noiembrie, in Austria si Ungaria.

Cel mai recent film al actorului, Bangkok Dangerous, a avut incasari de 15 milioane de dolari, in trei saptamani de la lansare. Nicolas Cage interpreteaza personajul Joe, un asasin profesionist, care aterizeaza la Bangkok pentru a ucide patru oameni, la cererea unui mafiot.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Bangkok Dangerous

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea