Showbiz

Nicolas Cage stie totul despre "Numere fatale"

Castigatorul Premiului Oscar, Nicolas Cage este inca in forma maxima si demonstreaza din plin acest lucru in action-thrillerul / , un film care din 19 iunie va avea premiera in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex , Movieplex, Starplex, Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cluj si Iasi), Cityplex, Light Cinema.

Un captivant action-thriller de proportii globale, filmul in fata cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei. Acum, Koestler ( . Unul singur era deosebit. Cel realizat de o fetita si care parea a fi o insiruire de cifre fara sens. Cincizeci de ani mai tarziu, capsula este scoasa la lumina, iar ce se afla inauntrul ei va schimba total viata profesorului John Koestler, a fiului sau Caleb si totodata lumea pe care o stim.

John reuseste sa elucideze misterul numerelor, in urma unei descoperiri devastatoare: acestea contineau coordonatele fiecarui dezastru major din trecut si viitor, locatiile si numarul de victime. In cursul evenimentelor, toate indiciile par sa conduca intr-o singura directie: fiul lui John a fost ales sa gaseasca mesajul prevestitor.

Din 19 iunie, action-thriller-ul Numere fatale/Knowing invadeaza marile ecrane. Incepe numaratoarea inversa si John stie ce urmeaza sa se intample. Tu ce ai face daca ai sti?

Toti cei care raspund la aceasta intrebare pe site-ul oficial al filmului www.numerefatale.ro intra in cursa pentru castigarea marelui premiu. MediaPro Distribution pune in joc o excursie la Hollywood, cu escala la celebrele studiouri Universal.

Urmareste trailerul filmului Numere fatale/Knowing:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea