Showbiz

#nicolas cage #accident #filmari #the sorcerer`s apprentice #actori #film

Nicolas Cage este urmarit de ghinioane

Noua persoane au fost spitalizate in urma unui accident de masina ce a avut loc la New York, pe platoul de filmare unde se turna noua pelicula in care joaca Nicolas Cage , informeaza femalefirst.co.uk.

Accidentul a avut loc pe 6 mai, un autoturism de teren lovind o masina parcata langa locul unde se filma productia The Sorcerer’s Apprentice. Victimele au suferit rani minore si au fost internate la spital.

Se pare ca pelicula The Sorcerer’s Apprentice este urmarita de ghinion. Tot saptamana trecuta a avut loc un alt accident. Vinovatul este un cascador care filma o scena de urmarire cu masini in Times Square . Evenimentul a avut loc pe 4 mai, imaginile fiind surprinse de un amator, care a postat inregistrarea video pe site-ul www.nypost.com.

In imagini apar 2 masini care fac slalom pe o strada din Times Square. La un moment dat, unul dintre soferi pierde controlul volanului, urca pe un trotuar si se izbeste de un restaurant.

Urmareste trailer-ul filmului Next /Capcana viitorului (2007) cu Nicolas Cage in rolul principal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea