Showbiz

#monaco #cannes #cerbul de aur #colaborare #celine dion #iris #jazz #nicola #rock

Nicola pleaca in Anglia pentru "Leave no Heart behind"

Artista Nicola va inregistra in Anglia o noua piesa, intitulata „Leave no Heart behind”, ce se va gasi pe viitorul album al cantaretei, potrivit Jurnalului National.

 

Piesa este primul single de promovare al noului album ce este programat sa iasa pe piata la sfarsitul acestui an.

 

Printre compozitorii cu care a lucrat Nicola la piesele de pe noul material discografic se gasesc si englezul Thomas Mark Harmer, ce a mai colaborat cu All Saints si Celine Dion cat si suedezul Andres Wollbeck ce a mai lucrat cu Army of Lovers.

Nicola merge cu Iris la cerbul de aur 2008  

De asemenea, in programul muzical al vedetei pe acest an este trecut si un recital alaturi de trupa Iris ce va avea loc pe 3 septembrie, la Brasov, in cadrul Festivalului Cerbul de Aur 2008.

Nicola a cantat in orase precum Cannes si Monaco  

Nicola a lansat 5 albume pana acum („Cu talpile goale”, „Turquaize”, „Langa mine”, De ma vei chema” si „Best of”). Adepta a rock-ului, artista s-a lasat influentata si de hip-hop, jazz si ritmuri orientale.

 

A participat atat la Eurovision cat si la festivalul Mamaia , unde a castigat locul 2 pentru Creatie, in 2002. A sustinut concerte la Cannes, Monaco si in mai multe orase din Elvetia. Si-a schimbat stilul muzical si look-ul de multe ori de-a lungul carierei, reusind de fiecare data sa se apropie tot mai mult de public.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea