Showbiz

#pop #nicola #album #muzica #iubire #monden

Nicola face muzica ca sa uite de esecurile amoroase

Nicola revine in centrul atentiei pe piata muzicala, dupa ce a trait un alt esec in dragoste: iubitul pentru care si-a parasit sotul si-a gasit pe altcineva.

Astfel ca, artista este gata pentru un nou album si un single pe masura pentru a merge mai departe si a-si vedea de viata sa. 

Pentru ca totul sa iasa perfect, de data aceasta, artista a apelat la compozitori din afara tarii ca sa o ajute sa scoata cele mai bune materiale. Printre acestia se numara si Thomas Mark Harmer, cel care a colaborat si cu All Saints si Celine Dion .  

Primul single pe care l-a pregatit Nicola se numeste „Leave no heart behind” si a fost inregistrat in Anglia. Acesta nu beneficiaza momentan de videoclip. „E superba piesa si vor aparea 2 variante. Una in engleza si una in romana”, a declarat incantata artista.   

Nicola a lansat 5 albume pana acum („Cu talpile goale”, „Turquaize”, „Langa mine”, De ma vei chema” si „Best of”). Adepta a rock-ului, artista s-a lasat influentata si de hip-hop, jazz cat si ritmuri orientale.

A participat atat la Eurovision cat si la festivalul Mamaia , unde a castigat locul 2 pentru Creatie, in 2002. A sustinut concerte la Cannes, Monaco si in mai multe orase din Elvetia. Si-a schimbat stilul muzical si look-ul de multe ori de-a lungul carierei, reusind de fiecare data sa se apropie din ce in ce mai mult de public.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea