Showbiz

#muzica #public #love mail #videoclip #single #piesa #nico #alte-genuri #pop

Nico se intoarce in anii `60 in noul clip

Nico revine in lumina reflectoarelor odata cu noul single „ Love Mail ”, pentru care artista a filmat aproximativ 14 ore, informeaza ziarul „Ring”.

Materialul video este unul de stare, subiectul piesei bazandu-se foarte mult pe regretele unei femei mature dupa despartirea de fostul sau iubit. Filmarile au avut loc la Observatorul Astronomic , intr-un decor retro stilizat, din anii `60.

Personajul lui Nico din videoclip este cea care a parasit. Insa, ulterior aceasta regreta gestul si doreste sa-l aduca inapoi pe fostul iubit .

Pentru realizarea acestui clip, s-a filmat 14 ore, timp in care Nico a inghetat de frig, si pentru ca tinea post, a mancat numai nuci si orez. In pofida acestor mici neajunsuri, cantareata s-a simtit foarte bine si nici nu si-a dat seama cand a trecut timpul.

„A fost o zi foarte frumoasa. Regizorul Petre Nastase si echipa lui m-au facut sa ma simt foarte bine si confortabil, chiar daca afara era foarte frig. Toata ziua am mancat numai orez si nuci, pentru ca am tinut post. Filmarea s-a terminat la ora patru dimineata si nici nu stiu cand a trecut timpul”, a marturisit Nico.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea