Showbiz

#film animat #actor #shrek #tom cruise

Niciun rol pentru Tom Cruise in Shrek4

Actorul Tom Cruise nu isi va imprumuta vocea in viitoarea productie Shrek Goes Fourth. Reprezentantul sau, Jeff Raymond, a dezmintit speculatiile prezenta starului in celebrul film de animatie , spunand ca “nu exista niciun adevar in aceste zvonuri.” Pe cealalta parte, studiourile DreamWorks au refuzat sa comenteze acest subiect, potrivit site-ului acesshowbiz.com

In urma cu cateva saptamani, un articol de pe cinemablend.com dezvaluia ca Tom Cruise va fi vocea personajului ticalosului din productia DreamWorks Animation, Shrek Goes Fourth.

Seria Shrek, care cuprinde pana acum trei filme, lansate la interval de trei ani, incepand cu 2001, a avut incasari de peste 2,12 miliarde de dolari la nivel mondial.

Studiourile Paramount Pictures si DreamWorks Animation au stabilit ca cel de-al patrulea film de animatie din seria Shrek va avea premiera pe 21 mai 2010.

Tom Cruise a obtinut recent drepturile de ecranizare ale thriller-ului Monstrul din Florenta, care realizeaza o cronica sangeroasa a crimelor savarsite de un asasin in serie in orasul italian timp de aproape trei decenii.

Cat despre Shrek Goes Fourth, care se afla inca in primele faze de productie, filmul va beneficia in mod sigur de vocile lui Mike Myers, Cameron Diaz si Eddie Murphy si este programat a fi lansat in cinematografe in anul 2010.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la
Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului animat Shrek the Third

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea