Showbiz

#neylini #muleina #clasament #top #muzica #dance #alte-genuri

Neylini cucereste Romania cu "Muleina"

Neylini este noua revelatie a scenei muzicale romanesti. Artista se gaseste impreuna cu hit-ul sau, „ Muleina ”, pe locul I in topul radio si tv din Romania , potrivit site-ului Nielsen.mcradio.com.

Cu o bogata experienta muzicala, Neylini a intrat in atentia publicului odata cu lansarea remix-ului piesei „Muleina”.

De cateva luni bune, Neylini face furori pe oriunde merge cu aceasta piesa si ridica publicul in picioare in timpul concertelor sale.

Un astfel de concert a avut loc cu putin timp in urma la Arad, unde Neylini a fost placut surprinsa de modul in care a fost primita in oras. "M-am simtit extraordinar la Arad si, desi am auzit numai lucruri frumoase depre oamenii de aici, tot m-a surprins primirea pe care mi-au facut-o. Ardelenii sunt un public cald, receptiv... M-au facut sa-mi doresc sa ma intorc cat mai curand!", a declarat artista.

"Inca mi se pare ciudat sa vad atatia oameni fredonand Muleina, dar pana la urma imi traiesc visul!"
, a completat aceasta.

Momentan, Neylini pregateste albumul de debut si putinul timp liber pe care il mai are il petrece cu fanii sai prin intermediul conturilor sale oficiale de pe MySpace si Twitter.

Neylini - Muleina

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea